» Hem
» Mina program
» Nöjesklubben QL
» Artistkollegor
» Cd-skivor och kassetter
» Gratis kassett

Artistkollegor

Här nedan ser du några av mina artistkollegor och goda vänner i branschen:


Christer Peters och Nina Lizell
 
Sven-Eric Gissbol och
Christer Peters
     

Christer tillsammans med Nina Lizell och Glade Glenn Sundberg sommaren 2007
 
Christer tillsammans med Sten Nilsson från Sten & Stanley januari 2007
     

Patric Ogenblad
 
Christer Peters och Jeja Sundström efter ännu en lyckad allsångskväll på Gnistan 21/7 2005. Trots ett intensivt regnande den sista halvtimman, stannade publiken kvar.Denna glada trio underhöll 700 personer finalkvällen av Allsång på Gnistan 4/8 2005. Fr v Emil Sigfridsson, Christer Peters och Thomas Lindberg.
     

Christina Lindberg och Christer Peters gjorde succé på festplatsen Gnistan, dvs Förkärla Folkets Park, med över 800 besökare torsdagen 7 juli 2005
 
Rock-Olga, eller Birgit som hon egentligen heter, tillsammans med Christer i husvagnen efter framträdandet på Gnistan 30/6 2005.
     
 
Dansbandsdrottningen Mona G är en av mina kära kollegor och vänner.Ray Adams och Christer Peters framför Rays många skivomslag.


Gullabo-Elvis och Christer Peters 2002.Christer Peters och Marianne Kock vid ett av sina framträdanden sommaren 2004.


Underbara Thory Bernhards född 1920 är still going strong. Vem minns inte hennes succéer Vildandens Sång, Ann-Caroline, Sjöman och många andra. Besök gärna Simon Niklassons fina hemsida om Thory: Http://hem.passagen.se/sihmon/Thory/Anna-Lena Löfgren och Christer Peters 2003.

Anna-Lena Löfgren , denna underbara tjej som har glatt oss i så många år med så många sånger och hits. Det var en glädje att få ha skrivit några sånger till henne. "Välkommen till Pireus" hamnade ju till och med på Svensktoppen 1995.Fredrik och Cecilia Tibblin, det mysiga syskonparet från Sturkö i Blekinge som så gärna sjunger på föreningsmöten för äldre.Göingeflickorna , Agneta Gardelid och Sonja Martinsson
, som slog igenom redan 1961, är fortfarande verksamma. De sjunger lika klockrent än idag!


Thore Skogman (1931-2007) och Christer Peters